Poznate Hrvatice ne idu na plažu bez najljepšeg ljetnog modnog dodatka

Foto: Instagram

SLAMNATI šeširi postali su ultimativni ljetni modni trend pa ne čudi što je mnogima odlazak na plažu bez njega postao gotovo nezamisliv.

Ovakvi šeširi su oduvijek bili simbol elegancije, ali tek posljednjih nekoliko sezona mnogima su poslužili kao platno za izražavanje kreativnosti. Prestali su biti jednolični i pomalo dosadni, a njihov potencijal prepoznale su i brojne modne kuće pa su u svoje kolekcije uvrstile zanimljive modele, od onih s personaliziranim natpisima do onih ukrašenih elegantnom maramom ili upečatljivim pomponima.

Nisu im odoljele ni brojne poznate Hrvatice koje su svoje ovosezonske modne favorite već prezentirale na plaži.

.

Maja Šuput Tatarinov odabrala je model sa zanimljivim obodom koji jednostavno ne možete ne primijetiti. Crna traka daje dozu elegancije pa ovaj šešir bez problema možete nositi i na haljine, a ne samo kupaće kostime.

U sličan slamnati šešir zaljubila se i Nevena Rendeli Vejzović pa je vrlo brzo upravo on postao njen omiljeni ljetni modni dodatak.

Iako najčešće odabire odvažne i neobične modne komade, Ecija Ivušić ovog puta odlučila je igrati na sigurno pa je pozirala s klasičnim šeširom kakav se možda već nalazi u vašem ormaru. 

Ana Gruica Uglešić pronašla je zanimljiv primjerak koji odskače od slamnatih šešira koje najčešće viđate na plažama. Riječ je o šeširu ukrašenom suptilnim uzorkom koji je dobiven posebnim načinom tkanja slame, a ovaj lagani šešir je poseban i po širokom obodu te asimetričnom rubu. Njegov dizajn potpisuje modni brend Cos.

Velika ljubiteljica modnih komada s potpisom, Sonja Kovač odabrala je efektan predimenzionirani slamnati šešir koji neodoljivo podsjeća na sombrero, a njegov dizajn potpisuje Saint Laurent. Ako želite biti sigurni da ćete biti primijećeni na plaži, upravo je ovakav model pravi izbor za vas. 
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.