Poznate Hrvatice nikako ne odustaju od jednog prošlogodišnjeg trenda

Foto: Instagram

ZNAMO i zašto.
 
Iako je ljubičasta proglašena hit bojom za 2018., poznate Hrvatice ostale su vjerne laskavoj boji koja je obilježila prošlu godinu. Naravno, riječ je o crvenoj koja dokazano stoji baš svima pa se druge boje teško s njom mogu natjecati u popularnosti.
 
 
Iako se naše poznate dame itekako trude biti u koraku s najnovijim trendovima, svjesne su i bezvremenske laskavosti crvene te su odličan dokaz da ova boja zaista pristaje svima, bez obzira na boju kose ili očiju.
 
 
Samo ovog tjedna u crvenom su nas oduševile Jelena Rozga, Iva Radić, Nataša Janjić i Jelena Veljača, i to sve u svečanim izdanjima. 
 
 
Domaća blogerica Sonja Kovač koja je prošlog mjeseca posjetila prestižne Tjedne mode u New Yorku, Londonu i Milanu te je trenutno u Parizu, također u svojim outfitima za revije stalno kombinira crvene komade te se odlično uklapa među strane fashionistice u svjetskim modnim metropolama.
 
 
A od kada je promijenila boju kose, i voditeljicu Antoniju Stupar-Jurkin često viđamo u crvenoj boji koja plavušama pristaje posebno dobro, što dobro zna i njena kolegica Ecija Ivušić.
 
 
No da isto vrijedi i za brinete, potvrdila je i lijepa Korana Gvozdić koja je dokazala da čak i prevelike pernate jakne mogu biti laskave ako su u crvenoj boji.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.