Poznati Hrvati presudili: Detalj koji inače ignorirate sad jamči luksuzan izgled

O ZLATNOJ boji se vode rasprave. Za jedne je ona odraz kiča, a za druge odraz glamura.

No jedno je sigurno. Zlatni gumbi su među dizajnerima odavno poznat trik koji jaknama, kaputima i sakoima daje dašak blještavila, profinjenosti i luksuza. Upravo je zlatna boja na glasu kao najluksuznija među svim bojama, a njezin sjaj je vječan. Nikada ne izlazi iz mode i siguran je odabir, ali s njom treba biti oprezan. Sa zlatnom bojom je vrlo lako pretjerati pa bi vaš stajling umjesto luksuzno mogao izgledati poprilično jeftino. Tajna je u umjerenosti.

Komadi u zlatnoj boji i sa zlatnim detaljima podsjećaju na modu osamdesetih, a gotovo neprimjetno su se uvukli i u ormare poznatih domaćih imena. Jedan od omiljenih komada sasvim sigurno je sako sa zlatnim gumbima.

Oni služe kao hvatači pažnje i osiguravaju dojam glamura dok su sami sakoi klasičnog kroja zaduženi za dozu decentnosti. Tako konzervativni modni komadi u trenu postaju stajliš i trendi pa ne čudi što su njihovu popularnost prepoznali i brojni dizajneri te modni znalci.

Tako je Marko Grubnić u svoju kolekciju pospremio dizajnerski sako s potpisom Balmaina dok se njegova prijateljica Tamara Šteko odlučila za gotovo identičan ženski model. Krase ih isti zlatni gumbi te ovaj stajliš dvojac na prvi pogled izgleda poput modnih blizanaca.

Ni Ana Radišić nije uspjela odoljeti ovom trendu, ali je umjesto sakoa pronašla kaput sa zlatnim gumbima. Mudar je to odabir zahvaljujući kojem na ekspresan i efikasan način svakom svom zimskom outfitu dajete dašak luksuza.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.