Prava istina o "novom" tijelu Khloe Kardashian nije nimalo lijepa

Foto: Instagram

PO mnogima najsimpatičnija sestra Kardashian, obožavatelje je zadivila svojom transformacijom.

Radi se, naravno, o Khloe Kardashian, koja je nakon bolnog razvoda od NBA košarkaša Lamara Odoma, utjehu pronašla u vježbanju i zdravoj prehrani te je svojom transformacijom postala uzor mnogim ženama.

Khloe je smršavila 20 kilograma, a čini se kako joj ni to nije dovoljno, a vježba gotovo svaki dan. I njezina prehrana strogo je kontrolirana od strane nutricionista, no čini se kako najmlađa sestra Kardashian ne može svoj novi izgled zahvaliti samo trudu i odricanjima.

Šuška se kako je na osobnog trenera dosad potrošila minimalno 130 tisuća dolara, no izgled može zahvaliti i brojnim operacijama, koje je navodno platila 3 milijuna dolara.

Tu spadaju korekcija grudi, nosa, ali i stražnjice koja je, čini se, slaba točka svim ženama obitelji Kardashian-Jenner, koje se mogu pohvaliti raskošnim pozadinama, osim 21-godišnje Kendall, koja je manekenka, a takve obline još uvijek nisu poželjne u modnoj industriji, unatoč sve većoj popularnosti plus-size modela. I za Kim se već godinama šuška kako je stražnjicu napravila kod kirurga, kao i najmlađa Kylie, koja je naglo "nabujala" na tom području.

Što se nadalje tiče Khloe, šuška se i kako se podvrgnula liposukciji, pored svega, ali i smanjivanju želuca, kako bi što manje jela.

No, bez obzira, Khloe je postala simbol truda i rada te uzor mnogim ženama, a na svojim je oblinama odlučila zaraditi i u sklopu linije traperica "Good American", koje unatoč paprenoj cijeni od 200 i nešto dolara, prodaje kao luda.

 

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.