Prekinula je modni niz: Meghan Markle napokon iskočila iz crnine

Foto: EPA-EFE

KADA su se vjenčali u travnju ove godine, princ Harry i Meghan Markle dobili su titule vojvode i vojvotkinje od Sussexa, a danas su prvi put zajedno posjetili istoimeni okrug u Velikoj Britaniji.

No, iako su ih građani Sussexa čekali mjesecima, dočekalo ih je mnoštvo ljudi koji su poželjeli vidjeti kraljevski par i, naravno, novu omiljenu članicu kraljevske obitelji Britanaca, Meghan. A ona ih definitivno nije modno razočarala.

Nakon što je zaredala jednobojna, tamna izdanja, napokon je iskočila iz crnine i malo se zaigrala bojama te ih iskombinirala čak tri. Ovoga puta crna je bila samo njena svilena košulja s potpisom brenda & Other Stories koju je uvukla u zelenu kožnu pencil suknju iz linije BOSS by Hugo Boss te je preko svega obukla prekrasan bež kaputić modne kuće Armani.

Na nogama je nosila laskave salonke u boji kože, a look je upotpunila i satenskom torbicom dizajnerice Gabriela Hearst koju je bojom uskladila sa suknjom, dok je od nakita stavila samo srebrnu ogrlicu.

Kosu je svezala u nisku punđu te je ostavila par debljih pramenova da padaju niz lice, a ovoga puta nosila je nešto jači make-up na očima no inače. Harry je nosio svijetlosivo odijelo i bijel košulju koju je, baš kao i Meghan, ležerno raskopčao.

Par je izgledao zaljubljeno i dobro raspoloženo, pa vjerujemo da su građani Sussexa zadovoljni svojim vojvodama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.