Prekinuo još jedan holivudski par nakon 10 godina ljubavi

Foto: Instagram, Splash News

HOLLYWOOD trese groznica prekida.

Posljednjih dana žute stranice ispisane su prekidima bogatih i slavnih. Nakon što su pjevačica Fergie i njezin suprug Josh Duhamel potvrdili da se razvode nakon 8 godina braka, isto se počelo šuškati i za holivudsku miljenicu Juliju Roberts, koju je suprug navodno napustio zbog njezine afere s kolegom Richardom Gereom.

I pjevačica FKA Twigs u Londonu je viđena bez zaručničkog prstena, dok je njezin dragi, glumac Robert Pattinson izjavio kako je "zaručen na neki način".

A nakon punih 10 godina ljubavi prekinuo je još jedan slavni par, a radi se o glumcima Rachel Bilson i Haydenu Christensenu koji zajedno imaju i 2-godišnju kćerkicu Briar Rose, no par se nikada nije vjenčao.

Kako prenosi US Weekly, par je prekinuo prije nekoliko mjeseci i to je definitivan kraj za njih te već žive u drugim državama, ona u SAD-u, a on u Kanadi.

36-godišnji glumci upoznali su se davne 2007. godine na setu filma "Jumper", a sljedeće godine su se zaručili. Još 2010. godine par je raskinuo zaruke, bez previše buke, no jedno bez drugoga su izdržali tek nekoliko mjeseci.



U listopadu 2014. godine stigla je kćerkica, no čini se kako ih ni ona nije mogla zadržati zajedno. Lijepa brineta, zvijezde nekad popularne serije "O.C.", još krajem srpnja viđena je u društvu nepoznatog muškarca, no nije željela komentirati prirodu njihova odnosa.

Inače, radi se o jednom od najsamozatajnijih holivudskih parova pa vjerujemo kako nikad nećemo znati što je dovelo do prekida... Tko je sljedeći?

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.