Prekrasna brazilska manekenka objavila zaruke s njemačkim nogometašem

NJEMAČKI reprezentativac kleknuo je pred svoju djevojku iako mu ona nije pružila podršku na Svjetskom nogometnom prvenstvu.

Victorijina anđelica Izabel Goulart na svojem je Instagramu danas objavila video u kojem je otkrila da su se ona i njemački nogometaš Kevin Trapp, s kojim je u vezi od 2015. godine, zaručili. 

Na početku videa u fokusu je veliki dijamanti prsten na njenom prstu, a zatim su novopečeni zaručnici pred kamerom podijelili i jedan romantični poljubac s morem i otocima u pozadini, zbog čega pretpostavljamo da ju je nogometaš zaprosio na plaži.

"Uskoro ću postati gospođa Trapp", napisala je lijepa Izabel u opisu videa koji je u manje od sat vremena skupio gotovo 100 tisuća lajkova.

Isti video podijelio je i Trapp na svojem Instagramu.

"Ovakav čaroban trenutak ne može se opisati riječima", napisao je nogometaš ispod videa te je poručio svojoj budućoj supruzi da je voli.

Čini se da njemačkom reprezentativcu ne smeta što njegova zaručnica na ovom Svjetskom prvenstvu nije navijala za Njemačku, nego navija za svoj rodni Brazil (i to u prozirnim hlačama, o čemu više možete čitati OVDJE), a možda joj se i on sada pridruži s obzirom na to da je njegova reprezentacija ispala sa Svjetskog nogometnog prvenstva. Kako god bilo, čestitamo sretnom paru na zarukama!

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.