Presladak kompletić Franke Batelić će vas odmah lansirati u ljeto

Foto: Instagram

PJEVAČICA Franka Batelić je najavila novi spot u neobičnoj odjevnoj kombinaciji.

Dug period loših vremenskih uvjeta ju je osobito frustrirao zbog činjenice da je snimanje njenog novog spota već nekoliko puta odgođeno pa nije skrivala oduševljenje kada ga je uspjela završiti netom prije svog rođendana. Kako je tada napisala na društvenim mrežama, upravo joj je to bio najbolji rođendanski poklon.

Otkrila je i da je ovaj spot poseban jer je u njegovom stvaranju sudjelovala i njezina obitelj, prijatelji te brojni suradnici, a čini se da će u njemu pjevačica nositi i posebne kreacije.

Novim videom na Instagramu je otkrila da započinje odbrojavanje do predstavljanja ovog spota, a nikome nije promaknuo presladak kompletić koji je Franka odjenula. Crop top na vezanje i suknja ukrašeni su upečatljivim printom, a osobito se ističu crveno bijeli kvadratići, uzorak koji mnogi povezuju upravo s Hrvatskom.

Svoj stajling je zaokružila efektnom frizurom te zlatnim naušnicama, a kada je make-up u pitanju, ovog puta je odlučila naglasak staviti na oči.

"Prelijepa si" i "Najljepša Hrvatica", samo su neki od komentara koje je pjevačica zaradila na račun ove objave, a prozvali su je i "modnim kameleonom". Pa, s obzirom na to da se vješto prilagođava svim modnim situacijama i izazovima, moramo se složiti da joj taj nadimak odlično pristaje.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.