Prirodni načini kojima ćete povećati svoje usne

Foto: Instagram

TKO ne bi volio imati prirodno pune usnice?

No, ako se niste rodili s takvim usnama, a ne želite ih kirurški povećavati, postoji nekoliko odličnih prirodnih trikova kako ih povećati.

1. Četkica za zube

Kako bi vaše usne izgledale veće, one moraju biti dobro prokrvljene, a to ćete postići običnim pilingom. Uzmite srednje mekanu četkicu za zube, a usnice prethodno namažite balzamom ili vazelinom te krenite s njom kružnim pokretima po usnicama nekoliko minuta. Usnice će vam izgledati prirodno veće, a šminka na njima će izgledati bolje.

2. Trikovi profesionalnih šminkera

Ovisno o boji ruža, koji ćete nositi, odaberite olovku boje vaših usana ili ruža te ih njome iscrtajte prije nanošenja istog. Njome prijeđite malo iznad rubova vaših usana, no nipošto nemojte pretjerivati, jer ćete izgledati smiješno. Tek nakon toga dodajte ruž te uživajte u rezultatima.

3. Cimet

Neke glumice koriste ovaj prirodni trik za povećanje usnica, a on podrazumijeva nekoliko kapi cimetova ulja u balzamu za usne. Preporučuje se i da takav pripravak prethodno isprobate na zapešću, kako bi se uvjerili da vaša koža dobro reagira na njega.

4. Sjajilo za usne

Birajte ona prozirna, u boji kože ili ružičastih tonova. Sjajila ustima daju treću dimenziju, a ako nosite ruž, nema problema - nanesite sjajilo preko njega za dodatni efekt. Postoje i ona koja su namijenjena prirodnom povećanju, koja peckaju i hlade nakon nanošenja, no također ih vizualno povećavaju.

5. Sjenilo za oči

I pritom mislimo na sjenilo u krem ili bež nijansi, koje nije previše naglašeno, koje ćete staviti na kist, a zatim nanijeti uz sam rub srcolikog djela gornje usnice za vizualno veće usne.

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.