Priyanka Chopra je na svojoj djevojačkoj zabavi nosila savršenu vjenčanicu

Foto: Instagram

GLUMICA Priyanka Chopra i pjevač Nick Jonas jedan su od brojnih slavnih parova koji se zaručio ovog ljeta, a čini se da je njihovo vjenčanje na pomolu jer je buduća mladenka preko vikenda imala djevojačku zabavu.

Zvijezda serije Quantico organizirala je party u kafiću draguljarnice Tiffany & Co. u kojoj je Nick kupio njen zaručnički prsten od 200 tisuća dolara.

U svojim Instagram Storiesima je podijelila fotografiju s priprema za zabavu, a njena stilistica Mimi Cuttrell je na svojem Instagramu objavila fotku konačnog looka.

Haljina koju je nosila na zabavi izgledala je kao savršena vjenčanica, zbog čega sada s još većim nestrpljenjem iščekujemo vidjeti kakvu će haljinu odabrati za vjenčanje. 

Riječ je o haljini iz proljetne kolekcije brenda Marchesa, bez naramenica i ukrašenoj perjem, koju je Priyanka iskombinirala sa sjajnim nude salonkama s prepoznatljivim crvenim džonom Christiana Louboutina.

Priyanka je nedavno u intervjuu za časopis Marie Claire otkrila neke detalje o svojoj pravoj vjenčanici, a više o tome možete pročitati OVDJE.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.