Priznanjem da je lezbijka ostala je bez svega, a danas ima sve

Foto: Splash News, Getty

PAR je zajedno od 2004. godine.

Dugotrajni brakovi u Hollywoodu su možda rijetki, ali postoje, a jednim se mogu pohvaliti i komičarka Ellen DeGeneres i njezina odabranica, glumica Portia de Rossi.
 
 
Djevojke su zajedno već 13 godina, a od kolovoza 2008. godine su u braku. Vjenčale su se u Kaliforniji kada se tamo promijenio zakon o istospolnim brakovima, a i dan danas žive u kući na Beverly Hillsu u kojoj su se i vjenčale, s 4 psa i 3 mačke.
 
 
Iako se u posljednje vrijeme nekoliko puta šuškalo kako im je brak u krizi, cure su to demantirale neki dan kada su sretne i vesele prošetale Zapadnim Hollywoodom držeći se za ruke.
 
 
No, slavnoj i obožavanoj komičarki nije bilo nimalo lako kada je napokon priznala da je lezbijka davne 1997. godine u velikom intervjuu za slavni časopis Time s naslovnicom "Yep, I'm gay". Ellen je zatim gostovala u showu još slavnije Oprah Winfrey, a reakcije mnogih bile su jako negativne. I Ellen i Oprah primale su prijetnje te su nazivane pogrdnim imenima, no to je bio tek početak.
 
 
Iste godine kada je priznala svoju seksualnu orijentaciju Ellen je bila u vezi s glumicom Anne Heche koja je trajala do kolovoza 2000. godine, a odmah nakon prekida pa sve do 2004. godine komičarka je održavala blisku aferu s glumicom i fotografkinjom Alexandrom Hedison s kojom je i pozirala na naslovnici časopisa The Advocate nakon prekida.
 
 
Ellen je priznanjem gotovo uništena karijera na svim poljima jer ona nije samo komičarka i voditeljica, već i glumica te spisateljica, no ona se vratila jača nego ikad.
 
Od 2003. godine vodi iznimno uspješan "The Ellen DeGeneres" show, a dosad je bila i uspješna voditeljica dodjela nagrada kao što su Oscari, Grammyji i Emmyji. Autorica je triju knjiga i pokrenula je vlastitu glazbenu izdavačku kuću "Eleveneleven". Dosad je osvojila 13 Emmyja, 14 nagrada "People's Choice" te brojne druge za svoj rad i humanitarnost. Jednom je prilikom proglašena i "najsmješnijom osobom u Americi", a vrlo je omiljena među kolegama i LGBTQ zajednicom.
 
 
Tako je Ellen samo još jedan dokaz da treba biti uporan u životu, čak i kada ti se čini da ti baš ništa ne ide od ruke.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.