Proljetni komad koji žele baš sve fashionistice

Foto: Madewell, Instagram, Getty, H&M

U SLUČAJU da ste u potrazi za novom jaknom/blejzerom...

Mi imamo odličnu ideju koju da kupite, ako se ona uklapa u vaš modni izričaj, a za njom su već lude brojne omiljene nam high-street zvijezde.



Iako one nerijetko nose one dizajnerske, koje stižu iz kultnih brendova poput Guccija, Prade i Balenciage, ovakve jaknice/blejzeri polako osvajaju i kolekcije poznatih high-street brendova, kao što je Zara pa ako vam se sviđaju, ne morate se bojati da ćete morati samo sanjati o njima ili izdvojiti više od 1300 funti.



Radi se o komadima, koji na sebi imaju uzorak kultnog tartana, odnosno okomitih i vodoravnih pruga, u raznim bojama. Zaštitni znak škotskih klanova, 70-ih godina prošloga stoljeća prisvojili su i pankeri pa se on često uzima kao klasični, ali i buntovni trend.



Kako god bilo, on nije više rezerviran samo za ove skupine, već i za sve žene, koje žele izgledati chic u svakoj prilici.



Modni stručnjaci poručuju kako je ovo trend u koji se definitivno isplati investirati, jer će biti velik i nadolazeće jeseni. Naime, ovakve jaknice vidjeli smo i u brojnim jesensko/zimskim kolekcijama, a među njima i onoj od slavne Victorije Beckham, koja se opravdano smatra ikonom stila.



Kako vam se sviđa?

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.