Prvi hrvatski plus-size model Lucija Lugomer u kampanji za novu kolekciju branda LINK

Foto: Hrvoje Zalukar

U POSLJEDNJIH godinu dana sve se više piše o zanosnim plus-size modelima koji su upravo na vrhuncu popularnosti, a i Hrvatska ima svoju mladu snagu na tom polju.

Dizajneri Ogi Antunac i Zoran Mrvoš, koji stoje iza popularnog branda LINK u novoj kampanji za kolekciju namijenjenu sezoni jesen/zima 2016./2017. predstavljaju prvu hrvatsku plus-size manekenku, lijepu Luciju Lugomer.

Ova kolekcija biti će prezentirana na području Europe, Kanade i Amerike, odlučili su napraviti i svojevrsni hommage svima onima koji ne ''zadovoljavaju'' nedostižne kriterije koje je do sada nametala modna industrija, a takvih je sve više... Čini se kako ženske obline počinju vladati svijetom, čak i onim modnim.

''Kad se snimaju kampanje s manekenkama, odjeća dobiva konotaciju nenosive i nedostižne, a mi smo htjeli pokazati upravo suprotno. "Naša odjeća odlično funkcionira i na plus size modelu.'', ističu dizajneri.

"Filozofija LINK-a oduvijek se temeljila na modernom, pomaknutom stilu, s dozom osobnog pečata, a ovim plus size modelima Ogi i Zoran još su jednom hrabro i uspješno odskočili od postavljenih standarda.", dodaju Ogi i Zoran.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.