Rakitićeva Raquel ima badiće za kojima luduje Instagram

Foto: Instagram

NOGOMETAŠ Ivan Rakitić trenutno je na zasluženom odmoru sa suprugom Raquel Mauri.

Lijepa Španjolka zarobila je srce našeg reprezentativca kada je igrao za nogometni klub Sevillu. Ona je radila kao konobarica u blizini hotela u kojem je odsjedao, a Raketa se zaljubio na prvi pogled i nije odustao dok nije pristala izaći s njim.

Trud mu se isplatio, a par i nakon pet godina braka i dvoje djece izgleda zaljubljeno preko ušiju, pogotovo na fotkama s odmora koje su oboje objavili na svojem Instagramu.

Osim što izgledaju sretno, oboje su i jako zgodni te s razlogom slove za jedan od naših najljepših parova, a moramo primijetiti i da Raquel ima odličan stil te budno prati trendove.

Na fotkama s odmora pozirala je u dva hit badića koja su još prošlog ljeta preplavila Instagram i za kojima modni svijet još uvijek luduje.

Oba su ukrašena cvijećem, jedan je dvodijelni i ima ruže na gornjem dijelu, a drugi krase ruže na naramenicama i izrezu na leđima. Vjerujemo da ih je većina vas već vidjela na Instagramu i maštala o njima, a čak i ako niste, sada biste ih, zbog zgodne Raquel, mogli poželjeti.

Osim što nas je oduševila badićima i savršenom linijom, Španjolka nas je osvojila i svojom novom tetovažom na stražnjici koju je, očigledno, posvetila suprugu jer se radi o nogometnoj lopti.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.