Raskošna i izazovna haljina Nine Badrić pristaje apsolutno svima

DOMAĆA pjevačica Nina Badrić poznata je po svom glazbenom umijeću, ali i osjećaju za modu. Jedan od njenih najupečatljivijih stajlinga u posljednje vrijeme sasvim siguran je onaj koji je nosila tijekom druženja s prijateljicom, milijarderkom Aleksandrom Meljničenko.

No ne treba zaboraviti ni očaravajuće izdanje u raskošnoj bijeloj haljini u kojoj je izgledala božanstveno, baš kao ni odvažno šljokičasto odijelo kakvo nose samo najhrabrije ljubiteljice mode. Iako je jasno da su upravo upečatljiva ženska odijela njena omiljena kombinacija, svojim posljednjim izdanjem dokazala je da joj jednako dobro stoje i ženstvene haljine.

Na koncertu Novih fosila u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog Nina je nastupila kao njihova gošća, a za tu priliku odjenula je kreaciju koja oduzima dah.

Haljina asimetričnog kroja pristaje svakom obliku tijela. Zahvaljujući preklopu vješto skriva eventualne nedostatke te naglašava struk, a dozu ženstvenosti i zavodljivosti daje otkriveno samo jedno rame.

Također, pjevačica je odabrala glamurozan make-up te strogu punđu čime je odlično upotpunila svoj look. Potpuno zasluženo, i ovog puta je na račun svog izgleda zaradila brojne komplimente.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.