Raspada li se jedan od najstabilnijih holivudskih brakova?

Foto: Getty, Splash News

ONI su nam godinama #relationshipgoals.
 
Nažalost, prave ljubavi i stabilni brakovi u Hollywoodu su prava rijetkost, no postoje parovi koji opasno prkose toj crnoj statistici.
 
Jedan od njih svakako su glumac Matt Damon i njegova zanosna supruga Luciana Barroso čija je ljubav počela kao netipična holivudska priča. 
 
 
Matt je Lucianu upoznao 2002. godine u baru u Miamiju, gdje je ona radila kao konobarica. Bila je to ljubav na prvi pogled i otad su nerazdvojni. "Primijetio sam je u gužvi, na drugoj strani prostorije i odmah se zaljubio", ispričao je jednom prilikom Matt. 
 
Iako nije glumica, atraktivna Luciana redovito je u središtu pozornosti gdje god da se pojavi, a Matt je u brojnim intervjuima isticao da je sretan što se zaljubio u "civilku" koja mu je u 15 zajedničkih godina rodila tri djevojčice.
 
 
No čini se kako i oni trenutno proživljavaju bračnu krizu jer je par viđen pri dolasku bračnom savjetniku. Zanimljivo jest da se radi o istom savjetniku koji nije pomogao Mattovom najboljem prijatelju Benu Afflecku i njegovoj supruzi Jennifer Garner.
 
Par nikada nije volio povlačiti svoju intimu po žutim stranicama pa vjerujemo kako neće niti sada, no njihovi bliski prijatelji potvrdili su kako oboje žele pronaći rješenje za svoje probleme.
 
Nadamo se da će i uspjeti...
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.