Rasturio je: Bieber na koncertu nagovorio Skrillexa da zapjeva "Sorry"

Foto: Instagram, Splash News

SLAVNI Justin trenutno se nalazi na svojoj svjetskoj turneji "Purpose".

A neku večer, održao je koncert u Los Angelesu, gdje je fanovima priredio malo iznenađenje.
 
Naime, tijekom izvedbe svog velikog hita "Sorry", Justin je uspio nagovoriti slavnog DJ-a i producenta Skrillexa, koji je radio na samom hitu, da zapjeva pred mnogobrojnom publikom.
 
Iako nismo naviknuti na njegovo pjevanje, moramo priznati kako uopće ne zvuči loše, dapače pa se nadamo da ćemo ga čuti još koji put.
 
 
Za spomenuti hit nagađa se kako je napisan za Justinovu bivšu curu Selenu Gomez, koja je također bila iznenađenje večeri, s obzirom da je bila u publici, a mediji su odmah počeli nagađati kako se par po tko zna koji put pomirio. 
 
Potvrde još uvijek nema, a pjevač je u intervjuima često isticao kako će se uvijek voljeti te kako su ostali u odličnim odnosima.
 
 
Možda mu je upravo lijepa Selena utjeha, nakon što su njegovi obožavatelji na internetu pokrenuli peticiju za otkazivanje spomenute turneje, s obzirom da je Justin otkazao upoznavanja s fanovima, koji žele potrošiti 2000 dolara, samo kako bi upoznali svog idola.
 
"Volim vas ljudi, ali otkazat ću "meet and greets". Uživam upoznavati nevjerojatne ljude, ali na kraju upijem toliko tuđe energije da se osjećam užasno nesretno. Želim učiniti druge sretnima, ali ne na račun svoje sreće, a ovi susreti me mentalno i emocionalno iscrpe. Očekivanja fanova stvaraju mi pritisak koji je prevelik teret na mojim ramenima. Ne mogu opisati koliko mi je žao i teško… Samo želim imati mir u glavi i prirediti vam najbolji show ikada", poručio je sam Justin na svojem Instagramu.
 
Bieber će u studenom posjetiti i Zagreb.
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.