Ray-Ban predstavio novu kolekciju za jesen/zimu 2011./2012.

LIDER među proizvođačima naočala, tvrtka Ray-Ban izbacila je novu kolekciju naočala za jesen/zimu 2011-2012., a novi modeli su, kao i obično, atraktivni, moderni i izrađeni od vrhunskih materijala. Ray-Ban se uvijek isticao tehološkom kvalitetom, pažnjom za detalje i nepogrešivim dizajnom te ga se oduvijek poistovjećuje s originalnim, nekonformističkim i  nekonvencionalnim karakterom, a to se očituje i u ovoj kolekciji.

Kolekcija jesen/zima 2011-2012. odaje počast jednom posebnom razdoblju bogatom inovacijama. Linije naočala proširene su s iznenađujućim novitetima koje i samom brandu Ray-Ban daju novi look.

Prvi od noviteta je linija Ray-ban Light Ray, nova kolekcija naočala za sunce i vid kao dio Ray-Ban Tech segmenta, poznatog po upotrebi najnaprednijih tehnologija i pažnji koja se posvećuje dizajnu. Legura Titana koja se koristi za izradu Ray-Ban Light Ray naočala jedan je od najinovatnivnijih materijala na tržištu: hipoalergenski, trajan, fleksibilan i nevjerojatno lagan.

Drugi novitet je kolekcija dioptrijskih i sunčanih naočala za mlade, namijenjena metropolitskim trendseterima izraženog ukusa i stila.

Posljednja je novost da je brand obnovio i neke od svojih ikona: s jedne strane imamo modele kao što su Ray-Ban Aviator, Wayfarer, Signet i Vagabond s novim lećama, inovacijama u samoj strukturi naočala i izvanrednim bojama koje se do sada nisu mogle vidjeti u Ray-Ban kolekcijama; s druge strane, dva legendarna dioptrijska modela naočala iz prošlosti doživljavaju svoj ponovni proboj na tržište.

Ray-Ban Light Ray dioptrijski modeli naočala imaju ultra-tanke okvire izrađene od jednog komada, bez vida i varenja zbog čega su spojevi gotovo nevidljivi. Patentirana šarka s posebnom tehnikom za glatke pokrete specijalno je dizajnira na za Ray-Ban Tech. Novi Pin lens sistem postavljanja leća dopušta postavljanje leća bilo koje debljine, a okvir je težak samo 1,7 grama i omogućava savršenu stabilnost nošenja.

Pogledajte neke od najatraktivnijih modela za jesen/zimu 2011-2012.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.