Rekorderka! Kate Moss po 40. put osvanula na naslovnici modne biblije

Foto: EPA-EFE

KATE Moss je na modnoj sceni od svoje 14. godine, a sada je jedna od najpoznatijih manekenki svih vremena. Njen modni izričaj oduvijek je bio inspiracija mnogim ženama, a ništa drugačije nije ni danas.

No o njenoj popularnosti i utjecaju na modu možda najbolje govori činjenica da ju je britansko izdanje magazina Vogue upravo ugostilo na svojoj naslovnici nevjerojatni 40. put. Kada bi se zbrojile sve naslovnice, Kate je provela čak tri godine na njima, a prvu suradnju s ovom modnom biblijom odradila je davne 1993. sa samo 19 godina.

"Ona je vrlo direktna. Svaki put kada je pogledate, shvatite koliko je snažna, a osobito kada ste u njezinom društvu. Prvi put smo se upoznali na castingu za Pepe Jeans. Odmah smo kliknuli. Oduševila me njezina energija i ljepota", napisao je u uvodnom tekstu za svibanjsko izdanje glavni urednik britanskog Voguea Edward Enninful.

Iako je 40 naslovnica zaista impresivna brojka, Enninful je otkrio kako se nada da ovo nije posljednja suradnja s Kate Moss o kojoj ima najbolje moguće mišljenje.

"Kate je žena velikog stila. Ona živi za modu i kroz nju, ima osjećaj za odjeću. Na snimanjima, kad stane pred fotoaparat, pretvara se u mnogo različitih likova. Avanturistica je, smiješna, vrckava, brižna i odana. Kate je zvijezda naslovnice", napisao je on.

Vogue je pripremio čak tri različite naslovnice s Kate Moss u glavnoj ulozi, a ona je ovim angažmanom samo potvrdila da je još uvijek jako daleko od modnog umirovljenja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.