Reperica Eve u nikad romantičnijem izdanju pokorila crveni tepih

Foto: WENN, X17

POČETKOM 2000-ih žarila je i palila glazbenom scenom, a iako je posljednjih godina pomalo pala u zaborav, svakom svojom pojavom u javnosti nas iznova oduševi.

Riječ je o reperici Eve koja danas ima 40 godina i izgleda bolje no ikad, što je dokazala i na svečanoj dodjeli nagrada Daytime Emmy koja se za vikend održala u Pasadeni.

Slavna reperica ukrala je sve poglede na crvenom tepihu u nikad romantičnijem izdanju. Nosila je raskošnu plavu haljinu s volanima i dubokim dekolteom koji je ipak prekrio njezine prepoznatljive tetovaže šapica na grudima.

U haljina sa asimetričnim donjim dijelom otkrila je noge, a ženstvenu figuru naglasila je crnom baršunastom vrpcom koju je svezala u struku. Look je upotpunila jednostavnim sandalama sa svjetlucavim kamenčićima te clutch torbicom, a osim stajlingom, oduševila nas je i svojim mladolikim izgledom.

Reperica je svezala kosu u visoki i zalizani konjski rep i pokazala lice bez ijedne bore te je make-up svela na minimum i svoju prirodnu ljepotu naglasila s tek malo highlightera na strateškim mjestima koji joj je omogućio da doslovno zablista.

Podsjetimo, Eve je na glazbenoj sceni prisutna od davne 1995. godine, a svjetsku slavu stekla je velikim hitom Who's That Girl koji i dan-danas znamo čuti na radiju, no sigurno znate i njene duete s Gwen Stefani i Alicijom Keys, Let Me Blow Ya Mind i Gangsta Lovin. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.