Rihanna je podarila novo lice jednom bezvremenskom modnom klasiku

Foto: Instagram

KADA Rihanna nosi modne klasike, to radi na potpuno drugačiji način od svih ostalih.

Tako je na predstavljanju svoje nove kolekcije Fenty Beauty u Dubaiju odlučila podariti novo lice dobrom starom baloneru, što joj je i, očekivano, pošlo za rukom.

Pjevačica i beauty mogulica tijekom boravka u Dubaiju oduševila nas je ne u jednom nego u dva besprijekorna stajlinga s balonerima u glavnoj ulozi. Prvi dan odabrala je svilenkasti baloner u zlatnoj boji s potpisom dizajnera Riccarda Tiscija za modnu kuću Burberry koji je ona odlučila nositi kao haljinu.

Look je upotpunila prozirnim sandalama Manolo Blahnik, zlatnom ručnom torbicom brenda Stalvey i jednostavnom ogrlicom dok je ispod balonera provirila bijela čipka od, pretpostavljamo, donjeg rublja jer jaknu nije skidala sa sebe.

Sljedeći dan složila je gotovo identičan outfit no s nešto kraćim modelom balonera i u klasičnoj bež nijansi te debelim remenom u struku s velikom zlatnom kopčom koji potpisuje brend Monse.

Ponovno je nosila istu zlatnu torbicu kao i dan prije, no ovoga puta ju je uskladila sa zlatnim sandalama Giuseppe Zanotti i pravokutnim sunčanim naočalama brenda George Keburia također sa zlatnim okvirima te je pojačala dozu nakita.

Baloneri zbilja nisu nikad izgledali ovako seksi kao na Rihanni i samo ona je u stanu podariti novo lice nečemu što iz mode nije izašlo već desetljećima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.