Rihannina i Drakeova pjesma "Work" zapravo govori o prekidu

Foto: Screenshot Youtube, Instagram, Splash News

KAKO, molimo?

Otkad je izašla van, pučanstvo je mislilo kako se radi o pjesmi za razne zabave, jer ipak "work, work, work, work, work, work".



Također, i spot prati takva razmišljanja, a Rihannino i Drakeovo zavodničko plesanje, baš ničime ne odaje kako se zapravo radi o pjesmi, koja govori o prekidu.

Tajnu je otkrio reper PARTYNEXTDOOR, za kojeg se ranije ove godine šuškalo kako ljubi Kylie Jenner i koji je napisao spomenutu pjesmu.



"Svi su bili zaokupljeni privlačnom melodijom te su propustili pravu emociju pjesme. Pokušavao sam cijelu godinu raditi zabavne pjesme, no to nisam ja. Ni ova pjesma nije za zabave, ovo je pjesma o prekidu", otkrio je u intervjuu za Rolling Stone.



No, kad ponovno prođemo riječi pjesme, zapravo nije bilo teško zaključiti da ona i ne govori baš o sreći, no zarazni ritam nas je odveo na potpuno krivi put.

Reper je otkrio i kako ga globalni hit u rukama također nije učinio sretnim. "Ja sam u potrazi za srećom. To je trenutak za Rihannu i Drakea. Želim uložiti vrijeme u stvaranje trenutaka za sebe", zaključio je.



No, mi ćemo i dalje veselo plesati na ovu pjesmu, bez obzira na nova saznanja.

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.