Rita Ora napokon u nešto elegantnijem izdanju prošetala ulicama New Yorka

Foto: Splash News

RITA Ora i dalje je u čarobnom New Yorku.

Zgodnu pjevačicu tamo su odvele poslovne obaveze, a radi se o snimanju novih epizoda popularnog showa "America's Next Top Model", u kojem je Rita na voditeljskoj poziciji zamijenila manekenku Tyru Banks.
 
25-godišnjakinja tako je uhvaćena na ulicama Velike jabuke u sexy izdanju, nakon niza modnih promašaja po kojima je nažalost poznata.
 
 
Ovom prilikom uskočila je u slip haljinu boje kože, koja je malo toga prepuštala mašti, no istovremeno je nešto elegantnije izdanje, nego što smo navikli od pjevačice.
 
Svoju dugu, plavu kosu, Rita je savršeno ispeglala, dok je na noge stavila vrtoglavo visoke metalik štikle, koje se vežu oko gležnja, a mogu se pronaći u novoj kolekciji Stuarta Weitzmana, po cijeni od 407 funti.
 
 
U posljednje vrijeme šuška se kako Riti ne ide dobro samo na poslovnom, već i na privatnom planu, a navodno je njezin novi odabranik vozač Formule 1, Lewis Hamilton, s kojim je u posljednjih mjesec dana viđena nekoliko puta, a Lewis je snimljen i jedno jutro kako izlazi iz njezine vile u Londonu.
 
Glasine nikada nisu potvrđene, no tko zna, možda je Rita ovu kombinaciju odabrala upravo za spoj s njim.
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.