Rob Kardashian zbog Lamara izašao iz sjene, a mogao bi mu i spasiti život

Foto: Splash News

ROB Kardashian nakratko je zaboravio na privatne probleme, kako bi pomogao svom prijatelju u nevolji.

Lamar Odom još uvijek se oporavlja u bolnici, nakon što je bez svijesti pronađen na podu jednog bordela. I dok svi svjetski mediji pišu o tome kako njegova još uvijek zakonska supruga Khloe Kardashian bdije uz njegov bolesnički krevet, malo tko u cijeloj toj priči spominje njezinog brata Roba.
 
"Crna ovca" obitelji Kardashian, kako ga mediji često nazivaju, inače je jako vezan uz slavnog košarkaša, koji mu je i dopustio da živi u luksuznoj vili, koju je za vrijeme bračne idile dijelio s Khloe, a tada se čitavo vrijeme prema njemu odnosio kao prema mlađem bratu.
 
Rob, koji se posljednjih godina bori s teškim depresijama i viškom kilograma, nije zaboravio na svog prijatelja, unatoč svojim privatnim problemima, a kako prenosi Inquisitr, Rob se ne odvaja od Lamara, iako je u posljednjih godinu dana, svoju kuću u Los Angelesu, napustio tek nekoliko puta. Šuška se i kako je on taj, koji će Lamaru dati potrebni bubreg, iako tu vijest još nitko nije komentirao.
 
Iako ne postoji konkretni dokaz da je Rob bio u bolnici, navodno je brat slavnih Kardashianki, vrlo diskretan po tom pitanju pa nikada nije niti snimljen tamo.
 
Kako je otkrio nepoznati izvor još u rujnu, Rob se drži strogog plana prehrane i treninga te se već vide prvi rezultati. Također, planira svoj povratak u 11. sezonu reality showa svoje slavne obitelji, a njegov ugovor procjenjuje se na 2 milijuna dolara, koje nitko nije lud da ih odbije.
 
Navodno je Rob zakopao i ratnu sjekiru sa svojim sestrama, koje ga svakodnevno motiviraju na to da napokon riješi svoje probleme.
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.