Ronaldova Georgina i Franka Batelić nose neobične hlačice za kojima svi luduju

Foto: Instagram

DOMAĆA pjevačica Franka Batelić već nekoliko dana privlači pažnju neobičnom kombinacijom u kojoj se pojavila u svom novom spotu. Naime, u njemu Franka nosi zanimljiv komplet od crop topa i hlačica ukrašenih istim motivom. 

"Bezvremenski, upečatljivi uzorak koji je kombinacija romantike, ženstvenosti i talijanskog luksuza, a koji mogu nositi žene bilo koje dobi", dio je opisa ovih modnih komada čiji dizajn potpisuje Dolce&Gabbana, a čini se kako je prestižnom brendu još jednom pošlo za rukom pogoditi ukus većine dama.

Naime, za hlače koje Franka nosi u spotu potrebno je izdvojiti 445 eura (oko 3400 kuna), ali ako ste već pripremili bankovnu karticu, morat ćemo vas razočarati. Unatoč cijeni, one su odavno rasprodane, a da su gotovo preko noći postale pravi ljetni "must have" potvrdila je i Georgina Rodríguez koja se na Instagramu pohvalila poziravši u svom primjerku ovih stajliš hlačica.

Dolce&Gabbana je u svoju kolekciju uvrstio i brojne druge modne komade ukrašene istim uzorkom pa ne čudi što ni Franka ni Georgina nisu odoljele počastiti se još nečim. Tako je djevojka Cristiana Ronalda odabrala upečatljive sandale s platformom čija je cijena 995 eura (oko 7500 kuna), dok je domaća pjevačica u svoj ormar pospremila crop top po cijeni od 1408 dolara (oko 9100 kuna).

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.