Savršena jesenska kombinacija manekenke s nesretnom prošlošću

Foto: Splash News, Getty

POGAĐATE li o kome se radi?
 
Radi se o 38-godišnjoj češkoj ljepotici i manekenki Petri Nemcovoj koja se i u četvrtom desetljeću može pohvaliti besprijekornim licem i tijelom.
 
 
Plavokosa dugonoga ljepotica jučer ih je tako prošetala New Yorkom gdje je bila gost na jednom eventu, a oduševila nas je prirodnom ljepotom, velikim osmijehom na licu te savršenom jesenskom kombinacijom.
 
 
Petra se odlučila za karirani zeleno-plavi kaputić, dužu kožnu suknju s prorezom te bijelu košulju s volanima, a look je upotpunila velikom crnom torbom, visokim čizmama na petu od istog materijala te najlonkama s neodoljivim točkicama.
 
Time je još jednom dokazala kako itekako prati trendove, jer sve što je imala na sebi je trenutni modni hit, dok je veliki osmijeh na licu baš uvijek u modi, što zgodna Čehinja itekako dobro zna.
 
 
No, nije sve u njezinom životu bilo med i mlijeko. U prosincu 2004. godine, Petra je preživjela razorni tsunami na Tajlandu, kada je izgubila zaručnika Simona Atleeja, koji se utopio. Ona je preživjela tako što se 8 sati držala za palmu, dok nije stigla pomoć, a u bolnicu je prevezena s unutarnjim ozljedama i nekoliko slomljenih rebra.
 
 
Petra se nakon tragedije posvetila humanitarnom radu, za koji je sama priznala kako joj je puno pomogao da se lakše suoči s tom traumom.
 
Nakon tragedije, Petra je imala uglavnom vrlo kratke romanse. Neko vrijeme ljubila je i pjevača Jamesa Blunta, a iza nje su i propale zaruke s britanskim glumcem Jamiejem Belmanom, veza s bivšim premijerom Haitija, Laurentom Lamotheom te romansa s vozačem Formule 1, Lewisom Hamiltonom.
 
 
Danas priznaje da je zaručena, no ne zna se tko je sretnik.
 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz modu, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: moda.
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.