Sedam Facebook grijeha: Stvari koje frajeri ne podnose

MUŠKARCI su sastavili listu " sedam smrtnih grijeha" koje žene čine na društvenim mrežama. U koliko njih si i ti ogriješila?

1. Špijunaža

Djevojke se često pretvaraju u špijune i agente CIA-e te kopaju po profilu muškarca na kojeg su bacile oko. Traže slike, komentare, videa, postove ili bilo kakvu "prljavštinu" iz prošlosti zbog koje bi mogle napraviti dramu. Muškarci poručuju: "Da postoji određena tajna za koju ne želim da saznaš, sigurno je ne bih objavio na svom Facebook profilu!"

2. Duck Face
Većina muškaraca ne pronalazi smisao u stavljanju tisuću "blesavih" fotografija, a posebice onih na kojima napućiš usnice. "Duck face" poza na fotkama, a još gore uživo, je u rangu plastičnih operacija - previše fejk i savim nepotrebna! Što se dogodilo s prirodnim osmijehom?"

3. Stalno postanje

Sigurno ste upoznati sa sindromom privatno-javnih objava - što sam jeo, koliko sam dugo spavao, zašto mi budilica nije zvonila i sl. Ukoliko si i ti jedna od osoba koje imaju potrebu obavijestiti svoje Facebook prijatelje o apsolutno svim situacijama koje su ti se dogodile, odmah prestani. "Nikoga ne zanima zašto ti je poštar zvonio u 8 ujutro i kojim lakom si nalakirala nokte!"

4. Statusi o beskorisnosti muškaraca


Vjerojatno među svojim prijateljima imaš žestoku feministicu koja se stalno bori za ženska prava i pritom pljuje po muškom rodu. Vrijeđanje i omalovažavanje muškaraca na društvenim mrežama je nezrelo i potpuno neprihvatljivo za djevojku u bilo kojoj životnoj dobi! "Užasno je ponižavajuće za djevojku kada na svojim statusima piše kako su svi muškarci svinje, lažljivci i prevaranti. Ne trpaj nas sve u isti koš, a pogotovo ne na takav nezreo način - javno i pred 300 svojih prijatelja."

5. Albumi s nazivima: "Ja, ja i samo ja!"


Niti jedan muškarac ne želi izaći s djevojkom koja ima na tisuću samo svojih fotografija i svi nastoje izbjeći egoistične i samodopadne "kokice" koje stalno uploadaju fotke sebe samih u raznim pozama i odjevnim kombinacijama. "Stvarno je žalosno kad djevojka na profilu nema ništa osim svojih slika... Na temelju toga zaključujem kako  uopće nema prijatelja što zapravo znači da nije društvena i da je tašta."

6. Objavljivanje "naših" fotografija, premda "mi" ne postojimo


Prijevremeno mijenjanje relationship statusa i stavljanje zajedničkih profilnih fotografija nakon samo par izlazaka je očajno. Patience, my dear, sve će doći na svoje s vremenom.

"Jednom je ženska nakon samo tri izlaska stavila na Facebooku da smo u vezi i stavila našu sliku iz birca za profilnu, i naravno, tagala me. Poludio sam jer, kao prvo nismo bili u vezi, a kao drugo, ja joj nijednom riječju nisam spomenuo vezu jer sam izlazio s  drugim curama- naravno, njezino objavljivanje "naše" fotografije samo mi je stvorilo probleme jer su svi mislili da sam preljubnik i lažljivac!"

7. Srcedrapajuće poruke i popratna srčeka objavljena na njegovom zidu
Nijedan muškarac ne želi da svi njegovi prijatelji s nogometa i kolege s posla znaju kako je on tvoj Ljubek, Bubi, Micek, Micica i sl., a pogotovo kad im to svakodnevno pišeš na zid uz mali milijun srčeka i pusa. "Nakon što mi je moja, sad već bivša, djevojka na wall napisala kako jedva čeka da vidi svoju "ribicu " večeras i sve to začinila s dvadeset i kojim srčekom, dečki su me u svojim mobitelima preimenovali u Ribicu, zezali me i redovito slali srca. Trebalo mi je dosta vremena da se oporavim i povratim svoju muškost."

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.