Sedam modela traperica koje morate nabaviti prije tridesetog rođendana

MUDRO je uložiti u dobar, kvalitetan par traperica. Naime, upravo je to modni klasik koji nikada ne izlazi iz mode, a nosi se u gotovo svim situacijama.

Osim toga, definitivno postoje određeni komadi koji se iznova i iznova pojavljuju na modnoj sceni, a traperice su sasvim sigurno neki od njih. Čak je sedam svestranih modela koji će odlično izgledati i u sezonama koje tek dolaze.

Bijele traperice

Bijele traperice su jedna od onih stvari za koje ste uvjereni da vam ne trebaju sve dok ih prvi put ne kupite.

Uske traperice

Takozvani skinny model možda trenutno nije na modnom prijestolju, ali sasvim sigurno zaslužuje mjesto u vašem ormaru. On naglašava ženstvene obline i daje brojne mogućnosti kombiniranja.

Traperice širokih nogavica

Kombinacija visokog struka i širokih nogavica jedan je od najboljih modela traperica koji možete kupiti. Odlično se slažu uz retro čizme te će vam osigurati sve poglede gdje god se pojavite.

Traperice s ravnim nogavicama

Inspirirane modom devedesetih, ove traperice su se posljednjih godina ponovno našle u centru pažnje zaljubljenica u modu.

Traperice na trapez

Ako odaberete model koji pristaje vašoj figuri, ovakve traperice mogu vizualno izdužiti noge, a odlično pristaju i uz cipele s visokim potpeticama, savjetuje Who What Wear.

Crne traperice

Kada želite igrati na sigurno - odjenite crne traperice. S njima je nemoguće pogriješiti i zaslužuju mjesto u svačijem ormaru.

Traperice visokog struka

One pristaju apsolutno svima. Naglašavaju obline i struk, a moguće ih je iskombinirati uz ležerne sportske kombinacije, kao i prilagoditi svečanijim prilikama.