Seks i tulumi: Kada je bolje reći ne

BLAGDANI su vrijeme dobre volje i darivanja, a seks ide savršeno uz to raspoloženje. Ipak, u nekim ga je situacijama bolje izbjegavati.

Pila si

Malo alkohola i dobre glazbe može te učiniti promiskuitetno raspoloženom, a tip koji se čini savršenim izborom biti će sve samo ne savršen. Ako ne možeš voziti, nemoj misliti da možeš odabrati pravog partnera.

Nemaš kondome

Ti si mislila da će ih ponijeti on, on je mislio na nešto drugo, i sada ste na odmoru bez zaštite. Dućani ne rade, ili ste izolirani, a ako odlučite riskirati, sljedeće bi praznike mogli slaviti u troje. Ako to ne želite, kontrolirajte se.

Previše očekuješ

Romantično raspoloženje, snijeg, odmor samo za vas dvoje; Očekivanja od seksa na odmoru mogu biti jako velika, a što su veća, veće je i moguće razočaranje. Ako očekuješ vatromete, možda je bolje uopće ne započinjati.

Nervozna si


Stres oko blagdanskih priprema i obitelj na sve strane mogu te učiniti nervoznom, a ako u cijelu priču ubaciš i seks, moglo bi doći do svađe. Jedan krivi dodir prije bi te samo nasmijao, ali ako si nervozan, može te pretvoriti u luđakinju koja se dere na nevinog tipa.

Želiš nekoga

Samo zato što svi ostali imaju dečka, ne znači da pod hitno moraš pronaći nekoga. Ako želiš seks na jednu noć, budi sigurna da je to sve što očekuješ, jer te tip vjerojatno neće nazvati sljedeći dan, što bi te moglo povrijediti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.