Seks pod tušem: Izašao vrući spot Nicka Jonasa sa Shay Mitchell za pjesmu "Under You"

Foto: Screenshot Youtube, Cosmopolitan, Flaunt

SEXY spot je napokon vani.

Prije nekoliko dana najavile smo vam kako je pjevač Nick Jonas za potrebe novog spota angažirao prekrasnu glumicu i zvijezdu serije "Slatke male lažljivice", Shay Mitchell, koja je posljednjih mjeseci vrlo tražena. Obzirom na izgled, taj nas podatak nimalo ne čudi.
 
 
Pjesma se zove "Under You" i odlična je, no više od toga, pozornost su privukle sexy scene poznatog dvojca ispod tuša, gdje su se opasno izljubili i pohvatali, a Nick je još jednom pokazao zavidnu formu, u koju se doveo kako bi se odmaknuo od faze slatkog dečka iz susjedstva, koji sa svojom braćom ima teen bend. Sjećate se Jonas Brothera? O da!
 
Radnja spota vrti se oko njegove bivše djevojke, za koju Nick žali što ju je pustio. Zbog toga sjeda u automobil usred noći te kreće prema njezinoj kući, a uplakanu Shay pronalazi pod tušem, gdje se prepuštaju strastima... Nakon svega viđenog, fanovi su se ponadali kako će uskoro biti vijesti o novom holivudskom paru, no slavni duo to ili zasad dobro skriva ili među njima jednostavno nije zaiskrilo.
 
 
"Kad sam tek počela raditi, ljudi su me pitali što sam. Trenutno izlazim s muškarcem, no ne znam što će biti za 3 godine. Voliš koga voliš. Nikad se neću etiketirati. S 50 ću možda biti sa ženom i što onda? Reći ću da sam straight, a sada nisam?", izjavila je nedavno Shay, naglasivši si kako se ne želi etiketirati.
 
Za razliku od nje, Nick je 100 posto siguran u svoju seksualnu orijentaciju, a nakon prekida 2-godišnje veze s bivšom misicom Olivijom Culpo, Nick je zaveo i 13 godinu stariju Kate Hudson te mladu glumicu Lily Collins.
 
No, moramo priznati, on i Shay bili bi doista prekrasan par!

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.