Seks u uredu

OPASAN je, uzbudljiv i na granici dobrog i lošeg; seks s kolegom s posla u današnjem je svijetu zbog ubrzanog tempa postao sve češći izbor mladih radoholičara. Dugo zadržavanje na poslu i rad jedan na jedan vrlo lako se, ukoliko postoji obostrana privlačnost, mogu pretvoriti iz dosadnog slaganja računa u vruću uredsku avanturu. Miješati posao i zadovoljstvo nešto je što mnogi ne preporučaju, a većina poslodavaca ne preferira unošenje takvih komplikacija u inače radnu atmosferu. No sve su to nebitne stvari ako je kolega iz računovodstva toliko seksi da ne možeš izdržati a da ga ne skineš. Ipak, potrebno je znati neka pravila uredskog seksa.

Odabir partnera

Seks s nadređenim ili podređenim donosi brojne komplikacije; ako spavaš sa šefom, riskiraš između ostalog otkaz ako stvari pođu po krivu, a podređeni bi mogao samo koristiti situaciju da se dokaže šefici. Ako već radiš ovo, probaj odabrati nekog tko je na istoj razini kao ti, jer bi bilo grozno da te tvoj novi "prijatelj" nakon odnosa traži povišicu.

Očekivanja

Odmah na početku ustanovite pravila igre, da svatko zna na čemu je. Ako on želi neobavezan seks, a ti želiš da za nekoliko godina iz kolica vire crte njegovog lica (hvala Vjekoslava), bolje je ne započinjati takav odnos. Ako ste na istoj valnoj duljini, zabava može početi.

Ponašanje na poslu

Budite normalni - lakše je reći nego učiniti, ali morate se potruditi. To znači da nema malih nježnosti koje "nitko nije vidio", nema tajnih izleta u WC i definitivno nema svađanja. Svoje privatne stvari ostavite za kasnije, a kad ste na poslu, budite na poslu. Takav način ponašanja osigurati će da vas nitko ne otkrije, a i privatno vrijeme bit će puno zanimljivije ako ne traje i na poslu.

Šutnja je zlato

Ako stvarno želiš da ostane tajna, nemoj reći nikome (na poslu). Samo zato što ti se tajnica čini kao super djevojka kojoj možeš reći sve, ne znači da ona neće reći svima ostalima. Držite to za sebe, oboje, jer je to jedini način da se stvarno ne sazna, a i ako se sazna a ti nisi rekla nikome, znat će se tko jest. Uostalom, ako je to samo vaša mala tajna, bit će još slađe.

Dopisivanje


Slanje e-maila čini se kao super, seksi način da ostanete u kontaktu, a ionako ih nitko ne može vidjeti, zar ne? Razmisli još jednom. Većina firmi ima zaposlene informatičare, koji se vrlo lako mogu "informirati" o sadržaju svačijeg inboxa. Samo zato što si provela 2 sata smišljajući ultra nepropusnu lozinku za svoj mail, ne znači da informatičar ne može doći do nje. SMS poruke su bolja opcija, samo pazi gdje ostavljaš mobitel.

Poriči sve

Ako si sigurna da vas nisu snimile sigurnosne kamere ili vas je netko stvarno vidio - poriči sve. Samo zato što se teti u računovodstvu učinilo da je vidjela neke čudne poglede među vama, ne znači da ima dokaze. Trik kod poricanja je da ne smije biti bljedunjavo, ali niti predobro argumentirano i agresivno. Reagiraj iznenađeno, i onda odmahni rukom na samu pomisao miješanja posla i zadovoljstva. Uostalom, teta iz računovodstva ionako stalno priča gluposti jer joj je dosadno.

Prekid

Opcija koju treba uzeti u obzir. Ako dođe do toga, bitno je nastaviti normalno funkcionirati na poslu. Znači da nema ljutnje, nema izbjegavanja suradnje iako posao ne možeš obaviti bez njega, i definitivno nema ležernog ubacivanja činjenica o njegovom neadekvatnom penisu za vrijeme pauze pred kolegama. Ako ste bili dovoljno zreli da ulazite u ovakav odnos, morate biti dovoljno zreli da se nosite s posljedicama prekida.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.