Seksi superjunaci

Foto:

TAJNI identiteti, nadnaravne moći i odgovornost da spase cijeli svijet; superjunaci zarobili su naša srca još u djetinjstvu, a njihova čvrsta vanjština popraćena iznimno seksi tijelima i mekim srcem dovoljan je razlog da svaka žena poželi jednog super junaka u svom životu. Donosimo vam neke koji su nam posebno zapeli za oko.

Batman
Seksi šišmiš sa velikim bankovnim računom i željom da spasi svijet: Batman nema nadnaravne moći, ali to nadoknađuje svojim nadnaravnim talentom uništavanja zla. Njegova pećina, auto koji je san svakog muškarca i mišići koji su san svake žene čine ga jednim od najpoželjnijih superjunaka, a do sada su čast da ga igraju u filmu imali Lewis Wilson, Robert Lowery, Michael Keaton, Val Kilmer, George Clooney i Christian Bale.

Green Lantern

Zelena lanterna često je bila u rukama čovjeka, no mi ćemo govoriti o onom kojeg smo nedavno imali prilike gledati u kinima. Odabran zbog svoje neizmjerne hrabrosti i fizičke spreme, Hal Jordan postao je zaštitnik sektora 2814 u kojemu se nalazi i planet Zemlja. Njegova sposobnost stvaranja svega što mu mašta dopusti čini ga savršenim pratiocom na spoju, a činjenica da može letjeti samo popravlja dojam. Savršeno tijelo i teret spašavanja svemira ovom superjunaku ne oduzimaju dozu romantičnosti, pa tako uvijek nalazi vremena za ljubav. U filmu je ulogu tumačio Ryan Reynolds, a djevojke koje inače ne vole superjunake vjerojatno će se predomisliti nakon ovog filma.

Spiderman

Fotograf plahog srca sasvim je slučajno dobio veliku moć, a s njom i veliku odgovornost. U pokušaju da spasi grad od raznih zlikovaca, Spiderman je svima najdraži susjed, a često mu je teško balansirati život superjunaka i život običnog, plahog tipa. Njegova najveća ljubav, Mary Jane iz njega izvlači ono najbolje, a iako ga volimo tako dobrog i plahog, sviđa nam se i njegova zla verzija u simbiozi sa Venomom. Tobey Maguire osvojio je srca obožavateljica diljem svijeta glumeći Spidermana, a sigurni smo da se niti jedna žena ne bi bunila kada bi u kući imala ovakvog tipa, osim možda zbog povremene paučine.

Captain America

Mršavko koji je uz pomoć američke vojske postao supervojnik, Captain America je savršeni borac protiv nacističkog režima, a njegove pokrete kojima ruši svakog protivnika pravi je užitak pratiti. U kinu smo ga mogli gledati u izvedbi Chrisa Evansa, a ovaj je patriotski nastrojeni superjunak prava poslastica za ženske oči.

Superman

Najseksi vanzemaljac u povijesti, Superman, ili pravim imenom Kal-El preuzeo je identitet zbunjenog novinara Clarka Kenta, a život na uništenom Kriptonu zamijenio je običnim životom na Zemlji. Nevolje slijede ovog superjunaka gdje god se nađe, a on ih svojim super moćima spremno rješava, i dok se njegov alter-ego Clark bori za naklonost Lois Lane, Superman je toliko poželjan da mu sve žene žele podariti srce. Njegova fizička superiornost pomiješana sa ranjivom dušom i neotpornosti na Kriptonit čine ga idealnim spojem alfa mužjaka i sramežljivog štrebera, a do sada smo ga gledali u izvedbi mnogih glumaca čvrste čeljusti i još čvršćih mišića, a nama je najdraži ipak onaj klasični, dobri stari Christopher Reeve.

Wolverine

Mutant sa životinjskim osjetilima, kostima od Adamantija i sjajnim srebrnim šiljcima koji mu izlaze iz šaka: Wolverine je superjunak kojeg volimo, ali ne želimo sresti vani. Njegov mrki pogled i ponekad divlja narav uzburkale su strasti kod mnogih žena, a činjenica da ga u filmovima glumi Hugh Jackman još je jedan razlog zašto ga jednostavno obožavamo.

Iron Man

Intelektualac koji proizvodi oružje ostao je živ zahvaljujući vještim rukama kirurga koji mu je ugradio elektromagnet čije energetsko polje sprječava ulazak šrapnela u srce. Tony Stark je jedan od najvećih genija Marvelovog svijeta, a njegova borba protiv oružja koje je sam stvorio čini ga velikim dobrotvorom. Njegov mu oštar um dopušta da izrađuje svakakve igračke, koje mu dopuštaju let i borbu protiv zločinaca, a ima i nježnu stranu, koju pokazuje u blizini svoje partnerice Virginie Pepper Potts. U filmu ga glumi Robert Downey Jr., a sigurni smo da se svakoj ženi sviđa ideja opakog intelektualca koji je odlučio popraviti svijet.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.