Selena Gomez izgleda kao slatkiš u savršenoj haljini za jesen

Foto: Getty Images

UJESEN svi volimo uskočiti u topla pletiva, a ove sezone posebno su popularni kardigani zahvaljujući slavnim damama koje su ih iz bapskog pretvorili u seksi odjevni komad.

A da jednako dobro izgledaju i haljine inspirirane kardiganima pokazala je Selena Gomez koja se na promociji svojeg novog singla u studiju SiriusXM Hollywood Studios u Los Angelesu pojavila upravo u jednom takvom komadu.

U uskoj dugačkoj haljini s gumbima i dubokim V-izrezom pjevačica je naglasila svoju ženstvenu figuru te je pokazala i noge kroz prorez na donjem dijelu, a zahvaljujući okomitim bijelo-crvenim prugicama podsjetila nas je na lizalicu. Udobnu i laskavu haljinu potpisuje brend Jacquemus, poznat po minijaturnim torbicama koje su ove godine zaludjela fashionistice, kako domaće tako i strane, a Selena ju je iskombinirala s elegantnim bijelim sandalama sa stabilnom block potpeticom brenda Cult Gaia.

Osim haljinom, zadivila nas je i jednostavnom, ali efektnom frizurom. Kosu je raspustila, dodala joj ekstenzije, lagano je uvila i jednu stranu makla s lica ukosnicom te je po tko zna koji put dokazala da se ne treba puno truditi kako bi zablistala.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.