Selena Gomez otkrila zašto ponovo uzima pauzu od društvenih mreža

Foto: Instagram

SAMO nekoliko dana nakon što je obrisala svoju najpopularniju fotku i poklonila skupocjenu haljinu jednoj od obožavateljica, Selena je najavila da uzima pauzu od društvenih mreža. 

Kao najpraćenija osoba na cijelom Instagramu, Selena se svakodnevno nosi s pažnjom koja kad-tad ostavi posljedice. Iako je odmalena ispred kamera i moglo bi se reći da je naviknuta na manjak privatnosti, ipak je i ona samo čovjek. Unatoč svoj podršci i lijepim komentarima, čini se da su do Selene ipak doprle ružne riječi, prozivke i uvrede. 

Naime, jučer je objavila fotografiju kojoj je ubrzo izmijenila opis u kojem se nakratko oprašta od javnosti. 

"Uzimam pauzu od društvenih mreža. Ponovno. Koliko god sam zahvalna glasu koji nam društvene mreže pružaju, jednako sam zahvalna činjenici da mogu odstupiti i živjeti život prisutna u trenutku koji mi je dan. Dobrota i podrška samo na kratko! Samo zapamtite - negativni komentari mogu povrijediti svačije osjećaje. Očito." 

U moru pozitivnih komentara ispod ove fotografije, našla se naravno i šačica onih koji su je prozvali da ne želi priznati da je operirala grudi i da sada pokušava natjerati pratitelje da na to zaborave. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.