Selena i Jennifer u usklađenim izdanjima pokazale moć vječnog modnog klasika

Foto: Getty Images, YouTube screenshot, Instagram

JENNIFER Aniston se u petak okušala u ulozi voditeljice The Ellen DeGeneres Showa, a jedna od gostiju bila joj je Selena Gomez.

Glumica i pjevačica pričale su o svojem dugogodišnjem prijateljstvu, zajedničkoj ljubavi prema pizzi, a Selena je otkrila i da je jedna od najvećih obožavateljica serije Prijatelji.

No ono čime su nas posebno oduševile bili su njihovi stajlinzi. Obje su za emisiju obukle jedan odjevni komad koji bi svaka žena trebala imati u ormaru te su nas još jednom podsjetile na njegovu moć, a radi se o crnoj haljini.

Jennifer često imamo priliku vidjeti u raznim varijantama ovog vječnog modnog klasika, a ovoga je puta odabrala usku crnu haljinu do ispod koljena, bez rukava i s dubokim V-izrezom. Kosu je raspustila i ispeglala, a šminku je, po običaju, svela na minimum.

Selena se također odlučila za uski, ali nešto duži model crne haljine s dugim rukavima i srcolikim dekolteom. Ona je kosu svezala u zalizani konjski rep te je make-upom, točnije crvenim ružem, naglasila usne. Obje su nosile jednostavne crne sandale s dva remena, također klasik koji bi trebala imati svaka žena.

Elegantne i predive, Aniston i Gomez potvrdile su da se s crnom haljinom zbilja ne može pogriješiti, kao i da s ovim modnim klasikom nema onog osjećaja nelagode kada ga na istom događaju nosi i netko drugi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.