Šest bezvremenskih modela haljina koje bi svi trebali imati u svojim ormarima

Foto: Instagram

POSTOJE haljine koje vjerojatno nikada neće izaći iz mode.

Možda se zbog promjenjivog vremena još uvijek niste odvažili češće nositi haljine, ali pravi je trenutak da krenete razmišljati o njima. No umjesto da (opet) uložite novac na trendi modele koji se već sljedeće sezone neće nositi, pobrinite se da se u vašoj kolekciji nađe barem jedan od ovih bezvremenskih, klasičnih modela koji još desetljećima neće izaći iz mode:

Haljina na preklop

Laskavi model koji pristaje svakom obliku tijela obožavaju žene u zlatnoj životnoj dobi, baš kao i srednjoškolke. Ako ste u potrazi za haljinom koja će jednako dobro funkcionirati u dnevnoj varijanti dok ste na poslu, u iznenadnom večernjem izlasku, kao i tijekom romantične šetnje plažom - ovo je haljina koju morate imati.

Slip haljina

Slip model haljine koji je svoj vrhunac doživio devedesetih godina zauvijek će nas podsjećati na jedne od najseksi žena svijeta i kraljice dobrog stila - Kate Moss, Courtney Love i Carrie Bradshaw. Ako tražite elegantan, minimalistički pristup odijevanja, slip haljina je savršena za vas. No čak i ako vas previše podsjeća na nešto što biste nosili isključivo u spavaćoj sobi, postoji rješenje. Ispod nje odjenite običnu majicu kratkih rukava i možete biti sigurni da ćete izgledati nevjerojatno trendi. Baš kao prava modna maherica.

Košulja-haljina

Model koji je najbolji odgovor na pitanje - što ću sutra odjenuti na posao? Jednako dobro funkcionira u kombinaciji s ravnim cipelama, kao i vrtoglavo visokim potpeticama.

Mala crna haljina

Ok, zbilja, treba li vam bilo što drugo dodati?

Haljina bez ramena

Seksi haljina koja u prvi plan stavlja vašu senzualnost vizualno će vam izdužiti vrat. Inače, riječ je o dugogodišnjem trendu koji je evoluirao od modnog komada oko kojeg se lome koplja sve do savršene ljetne haljine.

Maksi haljina

Elegantna haljina koju bez razmišljanja možete odjenuti u svim prilikama koje vam padnu na pamet.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.