Severina je stajliš i po snijegu u dizajnerskim čizmama od 12 tisuća kuna

Foto: Instagram
 
SEVE se ni zbog snijega ne odriče skupih dizajnerskih krpica, a ni visokih potpetica.
 
Pjevačica je na Instagramu objavila niz fotografija na kojima pozira na snijegu, u čizmama s potpeticom od 11 centimetara i potpisom luksuzne francuske modne kuće, koje smo već vidjeli i ne nekim drugim slavnim Hrvaticama.
 
 
Reflektirajuće metalik čizme koje sežu iznad koljena potpisuje brend Balenciaga i njihova cijena je 1595 eura, odnosno gotovo 12 tisuća kuna, a osim Severine u svom ormaru imaju ih i Maja Šuput te Mirela Forić. Seve je efektne čizme iskombinirala s dugačkom vunenom haljinom koju je u struku stegnula velikim remenom te preko svega prebacila šarenu bundu od pravog krzna srpskog brenda Inverno Caldo. 
 
 
Pjevačica je ovaj put igrala na kartu više je više pa je kombinaciju upotpunila i velikim srebrnim okruglim naušnicama te trendi sunčanim naočalama s minijaturnim okvirima, kakve trenutno nose i sve poznate trendseterice, a pohvalila se i zanimljivom torbicom s apstraktnim uzorkom.
 
Vidi se da je Seve kao i uvijek u koraku sa svim vodećim trendovima, a jedino na čemu joj moramo zamjeriti jest bunda koja bi u 2018. godini trebala biti od umjetnog krzna. 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.