Severina ovog ljeta obožava trend oko kojeg se koplja lome već dva desetljeća

Foto: Marko Dimić/PIXSELL

PJEVAČICA Severina Kojić definitivno je jedna od najutjecajnijih trendseterica na našim prostorima.

No sumnjamo da će čak i njoj poći za rukom slomiti zagrižene protivnice jednog trenda s početka milenija oko kojeg su tada, kao i danas, mišljenja bila podijeljena.

Riječ je o komadima od mreže, točnije mrežastim majicama koje su se nakon dvadesetak godina ponovno vratile u modu, a Severina je svojim modnim odabirima tijekom posljednjih mjeseci jasno pokazala koji je ona tim kada je u pitanju ovaj kontroverzni trend.

Nakon što je početkom ljeta na svojem Instagramu objavila fotografiju na kojoj nosi mrežasti topić ukrašen prišivcima i lancima, sinoć je za nastup u Zadru ponovo odjenula majicu načinjenu od iste tkanine ispod koje se vidio njezin grudnjak leopard uzorka.

Preko mrežaste majice odjenula je neobičan kožni dodatak koji izgleda kao jedan rukav od jakne s remenom preko tijela, a outfit je upotpunila i cargo hlačama koje su se također vratile u modu s početka milenija. 

Osim Severine, mrežaste komade obožavaju i slavne sestre Kardashian čiji je modni utjecaj također neupitan, a ranije ove godine ovaj smo trend uočili i na zagrebačkoj špici pa ne sumnjamo u njegov modni povratak, no vjerujemo da će se i ovoga puta oko njega lomiti koplja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.