Severina u opasno kratkoj haljini vratila omražene čarape u modni fokus

SEVERINA radi punom parom, a ne skriva koliko se raduje skoroj "magičnoj" turneji, koju će započeti u svom rodnom Splitu. No dok vrijedno priprema, prema vlastitima riječima, najspektakularniju turneju dosad, istovremeno odrađuje i brojne druge koncerte.

Tako je nastupala u njemačkom Düsseldorfu gdje je, osim glasom, svu pažnju ukrala i svojim outfitom.

Kraljica zanimljivih odjevnih kombinacija ovog puta se odlučila za minimalistički odabir boja, kombinirajući crnu i bijelu. Opasno kratka haljina životinjskog uzorka u prvi je plan stavila njezine vitke noge, a struk je naglasila predimenzioniranim širokim remenom. Riječ je o modelu koji je već pomalo zaboravljen, a bio je izrazito popularan krajem 2000-ih. Ipak, čini se da se ponovno vraća u modu i mnogi će se složiti da ne postoji efektniji način da se naglasi ženstvena linija. Osim toga, odlično pristaje uz oversize modne komade, ali i haljine te košulje. 

Da se ne boji kombinirati rizične komade koje mnoge dame izbjegavaju dokazala je upotpunivši svoj stajling modnim dodatkom koji je svojevremeno proslavila slavna Madonna - mrežastim čarapama. One su bile gotovo njezin zaštitni znak, a zahvaljujući njoj prisvojile su ih i mnoge druge dame. Ipak, ostale su rezervirane samo za one s nešto više hrabrosti, ali i stila, jer je riječ o komadu s kojim je vrlo lako pogriješiti. Treba ih znati nositi a da pritom vaš outfit ne ode u krivom smjeru.

Veliki povratak su doživjele prije dvije godine kada su se, osim uz minice, kombinirale uz poderane traperice te oversize tunike i veste. Tada su prestale biti rezervirane isključivo za večernje sate te ih se često moglo vidjeti u dnevnim varijantama. No kako to s ekspresnim trendovima obično biva, vrlo brzo su ispale iz modnog fokusa. Ipak, čini se kako je Severina odlučila pokazati da još uvijek nije došlo vrijeme da ih zamijene neki drugi modni komadi.

Iako mnogi nisu uspjeli skinuti pogled s njenih nogu (i mrežastih čarapa), pjevačica se potrudila i oko ostatka outfita pa je sve začinila upečatljivom bijelom bundom, štiklama u istoj boji te crnom torbicom koja umjesto remena ima lance. Dvjema riječima - opasan look.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.