Sinoć se zaručila za ljubav svog života, no prvi joj je brak bio katastrofa

Foto: Instagram, Getty

HOLIVUDSKA glumica jučerašnji dan pamtit će dok je živa.

Radi se o 32-godišnjoj Kaley Cuoco, zvijezdi serije Teorija velikog praska, koja je jučer proslavila rođendan, ali i zaruke.
 
 
Njezin pet godina mlađi odabranik Karl Cook, s kojim je u sretnoj vezi više od dvije godine, jučer je odlučio kleknuti pred nju, a od prelijepog i skupocjenog prstena u obliku suze zastao nam je dah.
 
 
Karl je inače profesionalni jahač konja, a i Kaley je velika ljubiteljica plemenitih životinja, a par od samih početaka ne skriva koliko je zaljubljen. Inače, Karlov otac nalazi se na Forbesovoj listi milijardera, no ni Kaley nije siromašna tako da se par očito našao po svemu.
 
 
Oboje su o svemu odmah izvijestili svoje obožavatelje na Instagramu, a slatka glumica nije mogla suspregnuti suze radosnice.
 
 
Ovo će njoj biti drugi brak, a prvi nije završio nimalo lijepo. Radilo se o braku s tenisačem Ryanom Sweetingom koji ju je zaprosio nakon svega tri mjeseca veze, a nakon šest su već bili vjenčani.
 
 
Vjenčanje je održano na Novu godinu, a Kaley je oduševila obožavatelje ružičastom vjenčanicom kao iz bajke. No njihov brak bio je daleko od bajke, a potrajao je svega 20 mjeseci.
 
 
Ryan je u međuvremenu postao ovisnik o tabletama protiv bolova, a i neprestano je tulumario s prijateljima, što slatka glumica više nije željela tolerirati.
 
A pravi šok uslijedio je tek nakon podnošenja zahtjeva za razvod, kada je dotični zatražio alimentaciju od bivše supruge. Iako glumica nema nikakvih financijskih problema, nije joj padalo na pamet bogatstvo dijeliti sa suprugom pa ga je natjerala da prethodno potpiše predbračni ugovor.
 
 
To se pokazalo kao najpametnija odluka ikad donesena, s obzirom na to da je nakon što je razvod finaliziran glumica iz njega izašla s gotovo svim novcem. Bivšem suprugu tako je dala "oproštajni dar" u iznosu od 165 tisuća dolara te je također pristala platiti račun od 195 tisuća dolara za njegova dva osobna trenera. Također, Ryan je dobio pravo zadržati sve poklone koje je ikad dobio, što vjerojatno i nije bilo nimalo loše za tenisača, jer čisto sumnjamo kako je tada zaljubljena Kaley štedjela na suprugu.
 
No vratimo se na golupčiće. Da će zaprositi popularnu glumicu Karl je dao naslutiti na Instagramu nekoliko sati prije, kad joj je dao lažni prsten. "Na rođendan svoje ljubavi dao sam joj sve što je ikad htjela. Sudeći prema njezinom izrazu lica, broji se pomisao, zar ne?", napisao je.
 
 
Čestitamo sretnom paru!
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.