Sinoćnji party poznatog časopisa bio je parada kiča i neukusa

Foto: Splash, Getty

MODNI svijet se ovog tjedna iz New Yorka preselio u London.
 
U tijeku je londonski Tjedan mode i svi koji nešto znače u modi pohrlili su u britansku prijestolnicu kako bi prvi pogledali nove kolekcije nekih od najvećih dizajnerskih imena. A još jedan razlog zbog kojeg svi vole tjedne mode su i tulumi koje nakon revija organiziraju dizajneri i modni časopisi. Upravo jedan takav party sinoć su organizirali modni časopis Love i brend Miu Miu, a među uzvanicima su se našla brojna poznata imena, od Hailey Baldwin do Naomi Campbell.
 
 
No unatoč slavnim gostima, party je bio prava parada neukusa i kiča s Naomi na čelu koja je došla u asimetričnoj jarko narančastoj haljini s puno volana koju je još iskombinirala sa šljokičastim crnim čizmama te plavom baršunastom torbicom. 
 
 
Ni Hailey nas nije impresionirala. Mlada manekenka uskočila je u minijaturni tamno crveni sjajni kombinezon s prišivcima koji bi možda i laskao njenim nogama da nije potpuno pogriješila s izborom čizama. 
 
 
Još jedna mlada slavna dama čiji nas outfit nije oduševio jest problematična manekenka Adwoa Aboah, koja je postala planetarno popularna u prosincu prošle godine kada je ukrasila prvu naslovnicu britanskog Voguea pod novim urednikom Edwardom Enninfulom.
 
 
Ona je nosila šareno tie-dye odijelo koje je još iskombinirala i s čizmama vojničkog uzorka, a čini se da je kič bio tema partyja jer su i svi drugi, manje poznati gosti na sebe nabacili svašta.
 
 
 
 
 
 
Pssst! Naomi je istu večer bila na eventu u Buckinghamskoj palači gdje je nosila još jednu čudnu haljinu s potpisom Pierrea Cardina.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.