Skockanu Pink ispred hotela dočekao muškarac s tajanstvenim pismom

Foto: Instagram, Splash

PJEVAČICA je trenutno u New Yorku gdje dvije večeri zaredom nastupa u Madison Square Gardenu.
 
Ispred hotela u kojem je odsjela, Pink je očekivano dočekala hrpa paparazza, no i jedan tajanstveni muškarac s crnom kapom koji joj je prišao i uručio omotnicu. Njen zaštitar odmah je reagirao jer je pjevačica u naručju nosila svoje mlađe dijete, 1-godišnjeg sina Jamesona, kako navodi Daily Mail kojima je pouzdan izvor potvrdio da se radi o sudskom pozivu za slučaj silovanja u kojem su glavni akteri pjevačica Kesha i njen producent Lukasz Sebastian Gottwald, poznatiji kao Dr. Luke. 
 
 
Kesha je producenta optužila za silovanje koje je i detaljno opisala u svojoj pjesmi Praying, a Pink je u slučaj upetljana jer je i sama nekoć surađivala s njim te je javno prokomentirala situaciju s Keshom.
 
 
"Ne znam što se točno dogodilo, no bez obzira na to je li Dr. Luke to napravio ili nije, ovo je njegova karma i zaslužio je sve što mu se događa jer nije dobra osoba", izjavila je Pink u nedavnom intervjuu za The New York Times.
 
 
No vratimo se malo na samu Pink koja je jučer složila i jako zanimljiv outfit  inspiriran grunge stilom iz devedesetih s modernim pomakom. Klasičnu crveno-crnu kariranu košulju pjevačica je zamijenila chic kaputom istog uzorka dok je na glavi napravila turban od karirane crno-bijele marame, poznate i kao palestinka. Još od doba zlatnog Hollywooda, turban slovi kao glamurozan modni dodatak koji su nosile neke od najvećih ikona stila, poput Elizabeth Taylor, Sophije Loren i Grace Kelly, a Pink mu je sada podarila kul izgled te nas po tko zna koji put oduševila svojom posebnošću.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.