Slavna glumica fotkom ogromnog dijamanta objavila zaruke

Foto: Getty, Instagram

31-GODIŠNJA glumica na Instagramu je objavila sretnu vijest.
 
Zvijezda serije Glee, Lea Michele, rekla je "da" 35-godišnjem biznismenu Zandyju Reichu s kojim je u vezi od prošlog ljeta.
 
 
Zaruke je objavila na Instagramu fotografijom prstena s 4-karatnim dijamantom, kako je za People otkrio njen agent za odnose s javnošću. Par je ushićen zbog zaruka, navodi People, a očito i javnost, jer je fotografija zaručničkog prstena glumice u manje od jednog dana skupila gotovo 900 tisuća lajkova.
 
 
Lea, koja iza sebe ima tragičnu ljubavnu priču, sa Zaynom je prošlog srpnja napokon uspjela pronaći sreću, piše People. Podsjetimo, glumica je od 2012. do 2013. godine hodala s kolegom iz serije Glee, s glumcem Coryjem Monteithom.
 
 
Međutim, u srpnju 2013. godine, Coryjevo beživotno tijelo pronađeno je u hotelskoj sobi u Vancouveru u jutarnjim satima. 31-godišnji glumac i pjevač godinama se tajno borio s ovisnošću, a uzrok smrti bila je kombinacija alkohola i heroina koja je ovoga puta bila smrtonosna. Cory je večer prije smrti imao i društvo u sobi, jer je na stolu bilo nekoliko čaša za šampanjac, a glumica je za njega uvijek imala samo riječi hvale te je uvijek isticala koliko ga je voljela.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.