Slavna glumica je na dodjeli Emmyja nosila haljinu iz 1963. godine

Foto: Getty Images, Instagram

MI smo je uvrstili među najgore odjevene zvijezde na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Emmy, no njezin stajling je po jednoj stvari ipak bio poseban.

Riječ je o 46-godišnjoj Gwyneth Paltrow koja je sinoć nosila vintage haljinu Valentino koja je od nje starija čak 10 godina, što je otkrila na svojem Instagramu.

Fotku na kojoj pozira sa svojim suprugom Bradom Falchukom je na društvenoj mreži podijelio i sam Valentino uz opis: "Prekrasna Gwyneth u mojoj bijeloj haljini s crnim lišćem od organze iz 1963. godine."

Haljina nelaskavog tuba-kroja u donjem je dijelu načinjena od bijelog satena, a u gornjem od prozirnog tila te preko grudi ima baršunastu traku. Najupečatljiviji detalj na haljini su rukavi koji su ukrašeni trakicama crne tkanine u obliku lišća od kojih pojedine sežu sve do poda.

No iako se radi o dizajnerskom vintage komadu starom 56 godina, koji dizajnom uspješno prkosi zubu vremena, Gwyneth ipak nije impresionirala mnoge svojim modnim odabirom i nismo jedini koji su je proglasili jednom od najgore odjevenih zvijezda na ovogodišnjim Emmyjima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.