Slavna manekenka izgleda senzacionalno u bijeloj satenskoj haljini

Foto: Splash News, Instagram

TEKUĆA moda zaludjela je i slavne dame.

Još neki dan pisali smo vam upravo o ovoj modi koja je zaludjela Instagram, a radi se o satenskim komadima koji su istovremeno luksuzni, seksi i udobni, jer se prilagođavaju tijelu.
 
 
Sjajna tkanina najavljena je kao veliki hit za nadolazeću godinu, a posebno dobro izgleda na haljinama. To zna i prelijepa manekenka i novopečena mama Rosie Huntington-Whiteley, no ona je požurila s nošenjem takvih komada.
 
 
Zaručnica glumca Jasona Stathama jučer je tako viđena u noćnom izlasku u New Yorku u potpuno bijeloj satenskoj kombinaciji, a radilo se o dugoj haljini i raskošnom kaputiću koje je nosila na špic štikle i luksuzni nakit.
 
 
Uz minimalno make-upa te glamurozni crveni ruž, Rosie je bila spremna za dobar provod, a potpuno bijelu kombinaciju i crveni ruž nedavno je nosila i domaća voditeljica Antonija Stupar Jurkin, samo što se ona odlučila za hlače i džemper.
 
 
Iako bijela boja dosad nije bila laskava zimi, kada je gledamo na domaćim i stranim ljepoticama nekako nam se čini kako je to potpuno zastarjelo modno pravilo. Uvjerite se sami.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.