Slavna pjevačica potpuno se oporavila od ljubavnog brodoloma

Foto: Splash News

RADI se o 49-godišnjoj Kylie Minogue koja izgleda bolje nego ikad.

A to je još jednom dokazala na premijeri svog novog filma Swinging Safari koja je održana u australskom Sydneyju na kojoj je zablistala u "tekućoj" haljini u nježnoj ružičastoj boji.
 
 
Maxi haljina s dekolteom i volanima oko istog savršeno je pristajala plavokosoj pjevačici koja je tako još jednom pokazala kako se u potpunosti oporavila od bolnog prekida koji je proživjela u veljači ove godine.
 
 
Radi se o prekidu zaruka s relativno nepoznatim 29-godišnjim glumcem Joshuom Sasseom. Podsjetimo, par je potvrdio vezu u studenom 2015. godine, a nakon nekoliko mjeseci pale su zaruke. I dok je Kylie oduševljeno pričala o svom zaručniku, njezini prijatelji bili su jako zabrinuti od samog početka te su je upozoravali kako je njemu samo do njezinog novca i slave.
 
 
Dotični je tako živio u njezinoj deset milijuna funti vrijednoj vili u Londonu, putovao svijetom na njezin račun, a navodno mu je mnogo poznatija zaručnica platila i skupocjeno presađivanje kose, no u veljači ove godine počela su sve glasnija šuškanja kako je Joshua vara s 34-godišnjom španjolskom glumicom Martom Milans, s kojom je snimao film u Kanadi.
 
 
Pjevačica je skinula prsten s ruke i izbacila mlađahnog dečka iz kuće, a iako je priznala da je bila u potpunom šoku i shrvana, nikada nije javno govorila o razlozima prekida te blatila bivšeg.
 
Iako se šuškalo kako se pjevačica vratila svom bivšem dečku, francuskom glumcu Olivieru Martinezu s kojim je godinama bila u vezi, čini se kako su to bile samo glasine, jer se on u isto vrijeme razvodio od glumice Halle Berry.
 
 
No sumnjamo kako će slavna ljepotica dugo biti sama, jer izgleda fantastično.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.