Slavni glumci koji su prvi poljubac doživjeli pred kamerama

Foto: Tumblr, Giphy

PRVI poljubac dovoljno je zbunjujuć sam za sebe, možete li zamisliti kako je to kad u vas još i bulji cijela ekipa snimatelja, producenta i tehničara?

Ovi poznati glumci zbog showbiznisa odrekli su se normalnog djetinjstva pa su tako i prve poljupce doživjeli tek na snimanju!

Mila Kunis

Ovo je stvarno bila sudbina! Mila Kunis prvi je poljubac doživjela sa 15 godina, a poljubio ju je Ashton Kutcher, i to u seriji "That 70's Show" u kojoj joj je glumio dečka. Mila je kasnije novinarima priznala da je bila ludo zaljubljena u njega, no to nikad nije pokazivala. Ashton i Mila godinama su bili prijatelji i hodali s raznim slavnim osobama dok napokon nisu shvatili da su suđeni jedno za drugo. Danas su u sretnom braku i imaju prekrasnu kćerkicu.



Candace Cameron Bure

Simpatična Candace, javnosti poznatija kao D.J. Tanner iz serije "Full House", prvi je poljubac dobila pred kamerama. Imala je 13 godina i poljubio ju je Scott Curtis koji je glumio njezinog dečka Kevina. Candace se prisjeća kako je to bilo jako čudno iskustvo - po prvi puta poljubiti se na televiziji što će vidjeti milijuni ljudi.



Ashley Benson


I slatka mala lažljivica Ashley, koja u seriji "Pretty Little Liars" glumi Hannu, prvi puta poljubila se na snimanju. Tada je glumila u popularnoj sapunici "Days of Our Lives" i morala poljubiti se s jednim glumcem u sceni koja je prikazivala tinejdžersku zabavu.



Kirsten Dunst


Kontroverzni prvi poljubac koji je podigao puno medijske prašine doživjela je Kirsten Dunst. Naime, ova glumica prvi je puta poljubila slavnog ljepotana Brada Pitta u kultnom filmu "Interview With the Vampire", ali tada je imala samo 11 godina i to ju nimalo nije impresioniralo. Nakon toga, u stvarnom životu, poljubila je dečka tek sa 16 godina.



Kay Panabaker


Glumica Kay ostvarila je san svake djevojčice kad ju je sa 13 godina u filmu "Summerland" poljubio Zac Efron. Ipak, Kay nije imala priliku uživati u poljupcu jer je u nju buljila cijela filmska ekipa puna muškaraca koje je doživljavala kao svog oca.



Selena Gomez


Zgodna Selena u seriji "The Suite Life of Zack & Cody" dala je svoj prvi poljubac glumcu Dylanu Sprouseu koji je glumio Zacka. Imala je samo 12 godina, a Dylan je bio za dvije glave niži od nje.



Macaulay Culkin i Anna Chlumsky


Predivan film "My Girl" bio je zaista posebno iskustvo za mlade glavne glumce Macaulayja Culkina i Annu Chlumsky. Osim što su postali dio velikog kino hita, pred kamerama su se i prvi puta poljubili. Imali su samo 11 godina, a  Culkin je poljubac dječački iskomentirao: "Fuuuj! Trebali smo ponavljati bar 15 puta dok nismo uspjeli snimiti scenu."

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.