Slavni par koji je prekidao dvaput ponovo se pomirio

Foto: Instagram

MANEKENKA Bella Hadidi i pjevač The Weeknd, punim imenom Abel Tesfaye, odlučili su pružiti svojoj vezi još jednu šansu dva mjeseca nakon drugog prekida, piše E! News.

Vijest o njihovom pomirenju isplivala je u javnost nakon što je pjevač viđen na rođendanskom tulumu manekenke u četvrtak navečer.

"Stajao je s njom cijelu noć i zajedno su s tuluma otišli u stan u kojem su živjeli zajedno prije prekida. Izgledali su jako zaljubljeno i sretno što su skupa", ispričao je izvor za tabloid te je otkrio i da su Bella i The Weeknd proteklih nekoliko tjedana stalno bili u kontaktu kako bi pokušali spasiti svoju vezu. Pjevač se navodno prvi javio manekenki, a nakon toga su se našli i odlučili pomiriti, piše E! News.

Podsjetimo, njih dvoje su se upoznali na festivalu Coachella te su bili u vezi godinu i pol dok nisu prekinuli u studenome 2016. godine. Pjevač je zatim bio u kratkoj vezi sa Selenom Gomez, a nakon prekida s njom ponovno se počeo viđati s manekenkom, da bi u srpnju 2018. godine potvrdili svoju vezu. Bella se u listopadu 2018. preselila u njegov stan u New Yorku, što je potaknulo glasine o njihovim zarukama koje nijedno od njih nikad nije potvrdilo. U kolovozu ove godine doznalo se da su prekinuli jer su se zbog obaveza viđali jako rijetko i postalo im je teško održavati vezu na daljinu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.