Sofia Vergara otkriva zbog koje beauty pogreške iz mlađih dana žali i danas

Foto: Vanity Fair, Instagram

PREKRASNA Kolumbijka Sofia Vergara i u 44. godini života izgleda bolje od većine upola mlađih kolegica.

Zanosna Sofia priznala je kako je promijenila prehrambene navike i način treniranja kad je prohodala sa Joeom Manganiellom pa se tako na njezinoj figuri ne primjećuju znakovi starenja.

Sofia ne voli mijenjati svoje navike pa već desetljećima koristi istu šminku i iste proizvode za njegu, a tek tu i tamo voljna je isprobati neki novi proizvod ili drugačiju boju make-upa.

Ipak, postoji jedna velika beauty pogreška za kojom i dan danas žali, a otkrila ju je u posljednjem intervjuu za People Style.



"U dvadesetima sam počela redovito nanositi kremu sa zaštitnim faktorom na lice. Žao mi je što ju nisam nanosila i na dekolte.", izjavila je popularna glumica.

Ova pogreška česta je pojava - žene više brinu o licu nego o koži tijela, no s godinama se vidi koji je dio kože bio njegovan, a koji ne.

S obzirom na to da štetne sunčeve zrake pospješuju pojavu prijevremenih bora, na nježnoj koži dekoltea prvi znakovi starenja itekako su vidljivi i s njima se bore čak i žene koje odlaze na tretmane botoxom jer njihovo poprsje i tada otkriva godine.

Naučite nešto iz priznanja lijepe Sofije i kremom sa zaštitnim faktorom zaštitite i lice i dekolte, svaki dan, bez obzira na to koje je godišnje doba.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.