Sofisticiran izgled i na -10: Umjesto kaputa izaberi pelerinu

BUDITE drugačije od drugih i u ovim hladnim danima, umjesto klasičnih kaputa, odaberite da vas griju pelerine! Ovaj sjajan komad odjeće posebnu popularnost doživio je prošle sezone, ali izgleda da se još uvijek nije sasvim povukao, jer ga i dalje nose brojne obožavateljice lepršavih kaputa i mnoge poznate cure.

Svoju pelerinu možete učiniti posebnom na mnogo načina, a naš savjet je da ju učvrstite jednostavnim remenom  i tako je strukirate. Ona će opet imati svoj šarm, a ujedno će djelovati sofisticirano i zanimljivo. Divne kombinacije koje se savršeno slažu s pelerinama su uske kožne hlače i cipele na petu, a uopće nije loše da ona na sebi ima zanimljive dijelove poput krzna ili kože.

Možete ih pronaći u raznim bojama i materijalima, no boje koje preporučuje Index Rouge  za ovu sezonu su nezaobilazna boja senfa, Klein plava, te bijela koju možete kombinirati na sve boje hlača. Za sve istraživačice trendova ovaj pomalo istraživački odjevni predmet je sjajna prilika da svoju zimsku kolekciju upotpune još jednim glamuroznim komadom odjeće, ali i da na poseban način pokažu modnu istančanost pravih stilskih detektivki.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.